Facebook Meter
Rendelhető Tartozék , kábel , Philips Hue , Calla , kültéri , 5 méter

5 méteres kábel tartozék Philips Hue Calla kültéri színes LED lámpatesthezHue white and color ambiance - Hangold a fényeket életstílusodhoz!

Legyél kreatív 16 millió színnel!

Játssz a fényekkel és válassz a 16 millió szín közül a szoba kinézetének és hangulatának azonnali megváltoztatásához. Kedvenc beállításaidat elmentheted, amelyet később egyszerűen újra előhívhatsz.


Szinkronizáld a fényt a zenével és a filmekkel!

Terjeszd ki az élményt az egész kertre, szinkronizáld a fényeket kedvenc zenéidhez.


Okos vezérlés, otthon és a távolból

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távvezérelheted a otthonod világítását, bárhol is tartózkodsz. Ellenőrizd, hogy nem felejtetted-e el lekapcsolni a lámpákat, amikor elmentél otthonról, vagy kapcsold fel őket, ha későn érsz haza. 


Állíts be időzítéseket a kényelem érdekében

Állítsd be, hogy a Philips Hue app időzítő funkciójának segítségével lámpáid egy adott időben felkapcsoljanak, hogy világos otthonba térjél este haza. Az egyes helyiségeket akár külön-külön is programozhatod, így más-más időpontban kapcsolnak majd fel az egyes lámpák. És természetesen beállítható a késő esti fokozatos lekapcsolás is, így soha nem kell aggódnod, hogy égve maradt egy-egy lámpa.


Hangvezérlés

A Philips Hue együttműködik az Amazon Alexa, Apple HomeKit és a Google Assistant által támogatott Google Home rendszerekkel, melyek lehetővé teszik a lámpák hanggal történő vezérlését. Kapcsold fel vagy le lámpáidat, vagy szabályozd fényerejüket a kívánt szintre a tökéletes hangulathoz!


Egyszerű installáció 4 lépésben:

1. Kapcsold be a fényforrásokat

2. Állítsd be a Bridge-et: Csatlakoztasd a Bridge-t az áramhoz, amely automatikusan elindul. Kösd össze a Wi-fi routerrel a dobozban található kábel segítségével. Várd meg, amíg világítani kezd a három jelzőfény.

3. Töltsd le a Philips Hue alkalmazást: Töltsd le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play Store alkalmazásboltból. Csatlakozz a Bridge-re. Keresd meg a lámpákat az alkalmazásban. 

4. Játssz a fénnyel: Most, hogy a rendszer felállt és működik, ideje megismerni a Philips Hue nyújtotta lehetőségeket. Fedezd fel a Philips Hue alkalmazás funkcióit vagy tölts le harmadik fél által fejlesztett appokat és játssz a fénnyel. Rendszeredet bővítheted is további elemekkel a Philips Hue széleskörűbb használatának érdekében.


IP65 környezetállóság

Az IP védettséget egy 2 számjegyből álló kóddal jelölik, amelyből az első számjegy a szilárd testek elleni védettséget (pl. por), míg a második ellen a víz behatolása elleni védettséget jelöli. 6 - Por behatolása ellen teljesen védett; 5 - Bármilyen irányból fröccsenő víz ellen védett


Általános információk
Gyártó Philips
Gyártó cikkszáma (SKU) 1742430PN
Jótállás időtartama (év) 2 év
Méret
Hosszúság (mm) 5000
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete
Forma Kábel
Konstrukció és anyag Neoprén
Környezetállóság (IP kategória)   IP65
Speciális tulajdonságok
Alkalmazás Philips Hue Calla kültéri LED lámpatesthez
Általános információk
Gyártó Philips
Gyártó cikkszáma (SKU) 1742430PN
Jótállás időtartama (év) 2 év
Méret
Hosszúság (mm) 5000
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete
Forma Kábel
Konstrukció és anyag Neoprén
Környezetállóság (IP kategória)   IP65
Speciális tulajdonságok
Alkalmazás Philips Hue Calla kültéri LED lámpatesthez

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépj be vagy regisztrálj az értékelés beküldéséhez!

Tartozék , kábel , Philips Hue , Calla , kültéri , 5 méter

  • Cikkszám: phue-8718696168721
  • Gyártó: Philips
  • Gyártó cikkszáma (SKU): 1742430PN
  • Elérhető: Rendelhető (kb. 2 hét)
  • 9,450Ft
  • Nettó ár: 7,441Ft

Címkék: LED lámpatest, tartozék, 5 méter, smart, Philips Hue, IP65, kiegészítő