Előzd meg a fertőzést, biztosítsd családod és alkalmazottaid védelmét! -SUNCLEAN termékek felhasználása

Szerző Niki 2021.07.06 0 Hozzászólások Tudástár,
Előzd meg a fertőzést, biztosítsd családod és alkalmazottaid védelmét! -SUNCLEAN termékek felhasználása

A pandémia helyzet rávilágított bennünket arra, hogy mennyire fontos az egészségünk megőrzése. Akár saját magunkról, családtagjainkról, vagy munkavállalóinkról van szó. A védelmünk érdekében kifejlesztett SunClean technológiája az UV-C sugárzáson alapul, amely bizonyítottan hatékony módszer a vírusok és kórokozók sterilizálására, amellett hogy teljes értékű világítási eszközök is egyben.

 

Biztonságos otthon, biztonságos munkahely

A Sunclean széleskörű termékportfóliójának köszönhetően számos helyen alkalmazható, akár otthonunkban, de professzionális környezetben is! Ami jó hír, hiszen ha belegondolunk napunk nagy részét lefedi a munkahelyünkön illetve az otthon eltöltött idő.

Éppen ezért nagyszerű, hogy mindkét helyen lehetőségünk van egészségünk védelme érdekében biztonságosabbá tenni környezetünket. 

 


Nincs még egy kütyü otthonra - kösd össze a világítással

A Sunclean 3 az 1-ben funkciójának köszönhetően (világítás, fertőtlenítés, légtisztítás) rendkívül előnyös megoldás, hiszen a biztonságos környezet megteremtése mellett, világításunkat is korszerűsíthetjük vele. Nem csupán egy plusz eszköz, bútordarab, amit tárolnunk kell ha, ha éppen nem használjuk.

Így ha építkezel, felújítasz, akkor itt a remek lehetőség, hogy ne csupán egy új vagy megújult otthont minőségi fénnyel világíts meg, hanem a fertőtlenítést is egyből megoldhatod.

 

Akár teljes csere, akár már meglévő lámpába tennéd

A Sunclean széles termékcsaládjának köszönhetően több típusú LED világítási termékkel is találkozhatunk, legyen szó a beépíthető kompakt LED lámpákról (LED panelek) vagy a retrofit fényforrásokról (LED fényforrások, égők). Sőt még egyéb extra termékek, hordozható eszközök közül is válogathatunk.

 

Sunclean UV-C LED panel

A LED világítási termékek egyik nagy klasszikusa, amely évek óta rendkívüli nagy népszerűségnek örvend a modern otthonokban, irodákban, számos kereskedelmi területen egyaránt.

A Sunclean UV-C LED panelei bármelyik másik LED panel tulajdonságával rendelkeznek (minőségi kialakítás, nagy homogén világító felület, nagy fény, kis fogyasztás) miközben extra fertőtlenítő és légtisztító funkcióval is kiegészülnek.

 

Felhelyezésük ugyanúgy történhet függesztéssel, panel keretbe helyezve mennyezetre is szerelhetjük, de kazettás vagy gipszkartonos álmennyezetbe is süllyeszthetjük őket.

Otthonunkban bárhova felszerelhetjük. Népszerű megoldás gipszkartonos álmennyeztbe süllyesztésük pl. nappalikban, függesztésük konyhákban, étkezőkben az asztal fölé, de folyosókon, közlekedőkben is jó megoldás lehet.

 

 

 

A Sunclean LED panelek ráadásul káprázásmentesek (UGR<19), így különösen ajánlott munkakörnyezetben, akár otthon kialakított irodánkban, vagy akár a munkahelyeken is. Sőt sokszor ez a tulajdonság alapkövetelmény is.


Sunclean UV-C fényforrások

Ha nincs lehetőségünk lámpáinkat lecserélni, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk, arra is van megoldás! Hiszen a kínálatban LED fényforrások is megtalálhatók. Egyszerűen csak csavard ki a régit, és tedd be a Sunclean LED égőt, és már működik is. A fertőtlenítő funkciót egyszerűen kapcsolónk segítségével (fel/le kapcsolással) állíthatjuk be.

 

 

Hordozható védelem

A biztonságod könnyen magaddal is viheted a Sunclean kiegészítő termékeknek segítségével. Helyi fertőtlenítő megoldásokat kínálnak a hordozható USB illetve telefonokhoz használható USB-C illetve Lightning véggel ellátott asztali lámpák.

 

 

 

A SunClean termékeket megtalálod itt:
MEGNÉZEM

 

Ha szeretnél többet megtudni a Sunclean termékek működéséről - KATTINTS IDE
Hogyan is oldható meg a fertőtlenítés biztonságosan? - KATTINTS IDE

 

Gondold el, hol mindenhol használható még a Sunclean! 

  • Nem lenne nagyszerű érzés, ha munkahelyedre belépve tudnád, hogy olyan helyen töltöd el napjaid nagy részét, ahol mindent megtesznek az egészségedért?
  • Hogy gyermekeid higiénikus, biztonságos környezetben tanulnak az iskolában vagy játszanak az oviban/bölcsiben?
  • Előre tudod, hogy előtted, utánad rengeteg ember megfordul fodrászodnál, a kedvenc szoláriumodban? Érezd magad biztonságban!

Ajánlj minket másoknak is!

 

Ha pedig bármilyen kérdésed van a termékekről, a technológiáról vagy úgy gondolod, hogy projektjeid során szívesen használnád a Sunclean fényforrásokat, akkor keress minket bátran: bekapcs@ledvonal.hu-n vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon.