Rendelhető Amazon Echo Plus , 2. generációs , szürke

AMAZON ECHO PLUS 2. generáció

A többi Amazon Echo eszközzel ellentétben az Echo Plus eszközben beépített Zigbee Hub van (ez a Philips HUE vagy az Osram kommunikációs protokollja is), így a fényforrások/konnektorok (SMART PLUG) stb. vezérléséhez nem kell külön megvásárolni a Philips Hue Bridge-t. Ez a beépített Hub viszont nem tud mindent, az extra funkciókhoz szükségünk van a Bridge-re például a Philips Hue-nál a Hue Sync funkciók eléréséhez. De az alap funkciók használatához tökéletesen elegendő.

MINDIG KÉSZEN ÁLL. 

NEKED CSAK KÉRDEZNED KELL.

 • Információ, zene, hírek, időjárás, és minden más - azonnal
 • Hangvezérelt, hogy szabad maradjon a kezed
 • Hangfelismerés a szoba túlsó végéből is (Nyelvi beállítások: angol, német, spanyol, francia, olasz, kínai)
 • Kapcsolódik a felhőhöz, szóval egyre okosabb lesz

MI AZ AZ AMAZON ECHO?

Az Amazon Echo egy okos hangszóró, amelyet a hangoddal vezérelhetsz. Az Echo az Alexa Voice szolgáltatáshoz kapcsolódik, hogy zenét játsszon, kérdésekre feleljen, hívásokat kezdeményezzen, üzeneteket küldjön és fogadjon, információkat, híreket, sport pontszámokat, időjárási viszonyokat közöljön veled. Csak annyit kell tenned, hogy megkérdezed.

Az Echo egy továbbfejlesztett Dolby hangszóróval rendelkezik a jobb hangzás érdekében. Hét mikrofonja és körbesugárzó hangzása van, így hallható a szobában és meghall minket is - még akkor is, ha zenét játszik. Ha használni akarja az Echo-t, csak mondja ki az "Alexa" ébresztő szót és Echo azonnal reagál.

TÁVOLI HANGFELISMERÉS

A LED gyűrű alatt hét mikrofon található, amelyek fokozott zajcsökkentést alkalmaznak. A 2. generációs Echo javítja az ébresztőhang ("Alexa") teljesítményt, hogy hallja az összes kérdést bármely irányból - még hangos környezetben is.

Ha használni akarod az Echo-t, egyszerűen mondd ki, hogy "Alexa" és az Echo jelzőfény felvillan, csatlakozik a felhőhöz, ahol az Alexa Voice Service azonnal felismeri és válaszol a kérésére.

IRÁNYÍTSD AZ OTTHONOD A HANGODDAL

Kapcsold fel a lámpát, mielőtt kiszállnál az ágyból, kapcsold be a kávéfőzőt a konyhába vezető úton, vagy csökkentsd a fényeket a kanapéból, hogy nyugodtan nézhesd a filmet - anélkül, hogy felemelnéd a kezed. Több eszköz vezérlése egyetlen hangutasítással, mint például az ajtók zárása és éjszakai üzemmód kikapcsolása. Hangvezérlés több mint 10 000 kompatibilis intelligens otthoni eszközzel, beleértve a fényeket, a termosztátokat, a tévékészüléket és egyebeket.

IRÁNYÍTSD A HANGODDAL A ZENÉT

A 2. generációs Echo egy 2,5"-os lefelé néző mélysugárzóval és 0,6" -os tweeterrel működik, melyet a Dolby szolgáltat, hogy éles hangot és dinamikus basszust biztosítson a szobában. Zenehallgatást folytathat az Amazon Music, a Spotify, a Pandora, az iHeartRadio, a TuneIn és más szolgáltatók segítségével. Az Amazon Zenével szöveg, idő, vagy előadó alapján is kereshet, vagy hagyhatja Alexa számára a választást. Ébresztő hangnak beállítható a kedvenc zenénk vagy lejátszási listánk.. Audible, podcastok, rádióállomások, hírek, stb. Hangoskönyveket is hallgathatunk.

"ALEXA, JÁTSSZ ZENÉT MINDENHOL!"

Szeretnél zenét játszani egy Echo-val egy másik szobában? Most a többszobás zene funkcióval megmondhatod Alexának, hogy indítsa el a zenét a kompatibilis Echo eszközökön. Mondja meg Alexának, hogy jazz legyen a konyhában, a legnépszerűbb pop a családi szobában, vagy játssza ugyanazt a dalt az egész házban.

FŐBB JELLEMZŐK

 • KÖNNYŰ BEÜZEMELNI: Csatlakozz egyszerűen az otthoni hálózathoz a telepítési útmutató segítségével, amit megtalálsz az Amazon Alexa alkalmazásban. Töltsd le az AppStore-ból vagy a Google Play-ről.
 • GYORS CSATLAKOZÁS: Az Echo mindig be van kapcsolva és csatlakozik a Wi-Fi hálózatra, így készen áll rá, hogy azonnal reagáljon kérdéseidre.
 • BLUETOOTH-KOMPATIBILIS: Hallgasd kedvenc zenéidet Spotify-on, iTunes-on vagy Pandoran keresztül, telefonodon vagy táblagépeden.

CSAK KÉRDEZZ

Az Echo mindig készen áll, csatlakozik a hálózathoz és gyorsan reagál. Csak mondd ki a varázs szót "Alexa" és kérdezz:

 • Hírek, időjárás és információk: Kerülj képbe egy perc alatta z időjárási viszonyokkal vagy az aktuális hírekkel különböző forrásokból, beleértve a helyi rádióállomást, az NPR-t az ESPN-t vagy a TuneIn-t.
 • Zene: Hallgasd az Amazon Music zenetárad, a Prime Music-ot, a TuneIn-t és az iHeart Radio-t.
 • Riasztások, időzítők és listák: Mindent időben elvégezhetsz, hála a hangvezérelt riasztásoknak és időzítőknek. Készíts bevásárlólistát vagy teendők listát.
 • Kérdések és válaszok: Szerezz információt a Wikipédiáról, definíciókat vagy a 10 leggyakoribb választ a kérdéseidre.
 • Hamarosan: Az Echo automatikusan frissíti magát új szolgáltatásokkal a felhőn keresztül.
A használati útmutató a DOKUMENTUM fülön található.


IP20 környezetállóság

Az IP védettséget egy 2 számjegyből álló kóddal jelölik, amelyből az első számjegy a szilárd testek elleni védettséget (pl. por), míg a második ellen a víz behatolása elleni védettséget jelöli. 2 - 12 mm vagy annál nagyobb átmérőjű testek ellen védett (pl. ujj); 0 - Nem védett


Általános információk
Gyártó AMAZON
Gyártó cikkszáma (SKU) G2A0WK0484560112
Jótállás időtartama (év) 2 év
Méret
Szélesség (mm) 99
Hosszúság (mm) 99
Magasság (mm) 148
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Szürke
Forma Henger
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Speciális tulajdonságok
Távvezérelhető Igen
Távvezérlés típusa, távolsága Hangvezérlés
Általános információk
Gyártó AMAZON
Gyártó cikkszáma (SKU) G2A0WK0484560112
Jótállás időtartama (év) 2 év
Méret
Szélesség (mm) 99
Hosszúság (mm) 99
Magasság (mm) 148
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Szürke
Forma Henger
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Speciális tulajdonságok
Távvezérelhető Igen
Távvezérlés típusa, távolsága Hangvezérlés

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépj be vagy regisztrálj az értékelés beküldéséhez!

Amazon Echo Plus , 2. generációs , szürke

 • Cikkszám: amazon-ep2-sz
 • Gyártó: AMAZON
 • Gyártó cikkszáma (SKU): G2A0WK0484560112
 • Elérhető: Elfogyott
 • 66,990Ft
 • Nettó ár: 52,748Ft

Készlethiány miatt a termék pillanatnyilag nem rendelhető!

Címkék: SMART, Amazon Echo