Irány a szabadba! - Bővült kültéri LED lámpa kínálatunk

Szerző Niki 2018.04.06 0 Hozzászólások Tudástár,
Irány a szabadba! - Bővült kültéri LED lámpa kínálatunk

Most már tényleg elmondhatjuk, hogy itt a jó idő, amely remek lehetőséget ad arra, hogy kimozduljunk kicsit a szabadba. Végre kiülhetünk a teraszra, jöhetnek át a barátok, családtagok, egy kis kerti összejövetelre, sütögetésre.

A buli persze nem kell, hogy véget érjen a sötétedéssel egyidőben, világítsuk meg udvarunkat, teraszunkat megfelelően és maradjunk kint, ameddig szeretnénk.

Ehhez ajánjuk kültéri LED lámpáinkat, amelynek kínálatát kibővítettük 3 márkának a termékeivel a V-tac-kal, az EGLO-val és a Philips-szel.

Gazdaságos megoldások, letisztult formák

A V-tac kültéri lámpáit ajánljuk azoknak, akik szeretik a modern, letisztult szögletes vagy kerekített formákat. Fekete, fehér illetve króm kivitelben, egyirányú és kétirányú kivitelezésben is megtalálhatók kínálatunkban. Nézd meg a V-tac lámpákat ITT.

Különleges dizájn, és kialakítás
Az EGLO kültéri LED lámpáiban beépített LED modul megoldással találkozhatunk. így működtetésükhöz nem kell külön fényforrást beszereznünk. Azoknak ajánjuk ezeket a lámpákat, akik számára az energiatakarékosság, és a gazdaságos működésen túl, a dizájn is fontos szempont.
Új termékeink között találhatók fali, illetve állólámpák, króm és fekete színben, akár fáklya alakban is. Nézd meg az EGLO lámpákat ITT.

Magas minőség, és elegancia
A Philips márkanév a LED világítás területén is garantált, magas minőséget jelent. 
Első körben szereténk bemutatni a Philips Arbour LED fali lámpáit, amelyek fröccsöntött alumíniumból készülnek, és beépített LED modullal rendelkeznek. A kültéri lámpák bőséges, szórt meleg fehér fénnyel világítják be a külső tereket. Nézd meg a Philips lámpákat ITT.

Teljes kültéri LED lámpa kínálatunkat itt találod:

MEGNÉZEM

Kínálatunk folyamatosan bővül, így érdemes minket olvasni, illetve követni Facebook oldalunkat.