LED-es ötletek kültérre, a teraszra, a ház oldalára

Szerző Niki 2019.03.18 0 Hozzászólások Tudástár,
LED-es ötletek kültérre, a teraszra, a ház oldalára

Most már megállíthatatlanul tavaszodik, így hamarosan újra elérkezik a kiülős esték, a kerti partik, sütögetések ideje. Ehhez pedig a megfelelő világításra is szükségünk lesz!

Mire figyeljünk?
Amennyiben kültérre nézünk lámpát mindenképpen figyelnünk kell arra, hogy ezeknek a lámpáknak ki kell állniuk az időjárás viszontagságait, így valamilyen fajta por, -pára, víz elleni védelemmel, azaz IP védettséggel rendelkezniük kell.

Így kültérre mindenképpen legalább az IP44-es védettséggel rendelkező lámpákat ajánljuk, de minél magasabb ez a szám, annál jobban ellenállnak, akár a vízsugaraknak is.

Mit ajánlunk kültérre?

Kis méretű LED panelek már IP65-ös védettséggel is

Először újdonságainkat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, azaz a LUNA lámpáinkat, amelyek többféle méretben, teljesítménnyel (12W, 18W, 24W), ráadásul mozgásérzékelős változatban is kaphatóak.

IP65-ös védettségük miatt bátran ajánljuk kültérre. Egyszerű, fehér, letisztult formája miatt sok helyre illik, akár otthonra a teraszra, de lépcsőházakban, kereskedelmi, üzleti egységekben is megállják a helyüket. Teljes kínálatunkat itt találod.

Legyen szép és jól megvilágított a portád!

Akár a teraszra a mennyezetre, oldalfalra vagy a földbe/földre keresel lámpát, akkor érdemes a Kültéri menüpontunkban jól körül nézni. A fekete, fehér színek mellett itt megtaláljuk az antracit szürke, a nikkel, illetve a króm változatokat is a Philipstől vagy akár az EGLO-tól.

Nézz körül kínálatunkban itt.

 

Funkcionális de egyben ötletes – házszámos led lámpák

Praktikus, dizájnos és egyben gazdaságos megoldás a házszámos LED lámpa megvilágítás. A kapott betű és számkészletekkel szabadon variálható. Több lámpa extra funkcióval: szenzorral, napelemmel, éjszakai beállításokkal.

Teljes házszámos kínálatunk ITT.

 

A leenergiatakarékosabb verzió  - solar LED lámpák

Nincs is gazdaságosabb vagy környezettudatosabb megoldás a napelemes LED lámpáknál. Több méretben, teljesítménnyel, szenzorral és külalakkal.

Nézz szét napelemes kínálatunkban. Kattints ide
 
Vidd ki a bulit a kertbe is! Az igaz parti hangulathoz nagyszerű megoldást nyújthatnak a kültéri okos világítási eszközök, hiszen rengeteg extra funkcióra tehetünk szert.
Színes beállítások
Fényerőszabályozás
Távoli irányítás
Csoportos vezérlés
Időzítések

Teljes kültéri kínálatunkat pedig megtalálod itt:

MEGNÉZEM