Rendelhető Led dekoráció , karácsonyfa , 42LED , 65cm , ezüst és rózsaszín , elemes , meleg fehér , EGLO , NOEL

A karácsonyfa a karácsonyi ünnepek fő dekorációs eleme, amely hűen visszaadja az ünnepi hangulatot.

 • Beltérre (IP20)
 • 65 cm magas
 • A  világítást 42 darab meleg fehér LED biztosítja
 • Állófényű
 • Időzíthető: 6 óra be / 18 óra ki
 • 3x AA elemmel működik

Karácsonyi LED dekorációk világítóan varázslatos hangulatot teremtenek a ünnepi szezonban. Ezek a modern és energiatakarékos világítási megoldások számos különféle formában és stílusban elérhetők, és hozzájárulnak a karácsonyi hangulat fokozásához.


A karácsonyi LED világítás napjainkban egyre népszerűbbé válik, és számos előnye van, amelyek miatt érdemes fontolóra venni ennek a modern világítási megoldásnak a használatát az ünnepek alatt. Energiatakarékosság: A LED világítás rendkívül energiahatékony. A LED izzók jelentősen kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók, ami hosszú távon pénzmegtakarítást jelent a villanyszámlákon.

Hosszú élettartam: A LED izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, gyakran több tízezer órát is kibírnak működés közben. Ez azt jelenti, hogy évekig használhatod őket anélkül, hogy gyakran cserélned kellene őket.

Biztonság: A LED izzók alacsony hőmérsékleten működnek, így nincs veszélye annak, hogy megégetik a kezed vagy a környező anyagokat. Ez különösen fontos az ünnepek alatt, amikor sok dekorációt használunk.

Színes változatosság: A LED világítás számos színben és effektusban elérhető. Ez lehetővé teszi, hogy kiválaszd az ünnepi dekorációidhoz leginkább illő színt vagy fényjátékot.

Környezetbarát: A LED izzók környezetbarátok, mivel nem tartalmaznak higanyt vagy más káros anyagokat. Ezzel csökkentik a környezetre gyakorolt hatást, és hozzájárulnak a fenntarthatósághoz.

Rugalmas design: A LED szalagok és lámpák könnyen formázhatók és telepíthetők különböző területeken, így kreatívan alkothatsz egyedi karácsonyi dekorációkat.

Azonnali világítás: A LED izzók azonnal teljes fényerővel világítanak, szemben a hagyományos izzókkal, amelyeknek időre van szükségük a teljes fényerő eléréséhez.

Kevesebb karbantartás: Az hosszú élettartamuk és tartósságuk miatt az LED izzók kevesebb karbantartást igényelnek, így kevesebb időt kell töltened a karácsonyi világítás gondozásával.


Összességében a karácsonyi LED világítás nemcsak környezetbarát és energiatakarékos választás, hanem sokféle szín- és stílusváltozatban is elérhető, hogy az ünnepek különlegessé és hangulatossá váljanak.


Meleg fehér színhőmérséklet

A 2700-3200 Kelvin körüli színhőmérsékletű fényforrásokat tekintjük meleg fehérnek (WW= warm white). A hagyományos fényforrások sárgás fényéhez leginkább a meleg fehér színhőmérsékletű LED fényforrások hasonlítanak. Lakóhelyiségekben, és ezen belül is nappalikban, hálószobákban általában a meleg fehér színhőmérséklet az ajánlott.


IP20 környezetállóság

Az IP védettséget egy 2 számjegyből álló kóddal jelölik, amelyből az első számjegy a szilárd testek elleni védettséget (pl. por), míg a második ellen a víz behatolása elleni védettséget jelöli. 2 - 12 mm vagy annál nagyobb átmérőjű testek ellen védett (pl. ujj); 0 - Nem védett


Villamos adatok
Teljesítmény (W vagy W/méter) 2.68
Világítástechnikai adatok
LED-ek száma (db vagy db/méter) 42
Szín   Meleg fehér
Méret
Átmérő (mm) 340
Magasság (mm) 650
Fizikai- és környezeti- adatok
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Villamos adatok
Teljesítmény (W vagy W/méter) 2.68
Világítástechnikai adatok
LED-ek száma (db vagy db/méter) 42
Szín   Meleg fehér
Méret
Átmérő (mm) 340
Magasság (mm) 650
Fizikai- és környezeti- adatok
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépj be vagy regisztrálj az értékelés beküldéséhez!

Led dekoráció , karácsonyfa , 42LED , 65cm , ezüst és rózsaszín , elemes , meleg fehér , EGLO , NOEL

 • Cikkszám: eglo-410861
 • Gyártó: EGLO
 • Gyártó cikkszáma (SKU): 410861
 • Elérhető: Rendelhető (kb. 1 hét)
 • 21,000Ft
 • Nettó ár: 16,535Ft

Címkék: Led dekoráció, karácsonyfa, elemes, meleg fehér