A LEDvonal.hu fényei a gyöngyösi Belvárosi SPAR-ban!

Szerző Niki 2020.01.20 0 Hozzászólások Tudástár,Megvalósult LED alkalmazások,
A LEDvonal.hu fényei a gyöngyösi Belvárosi SPAR-ban!

2019 őszén készült el Gyöngyösön a Belvárosi SPAR áruház világításának korszerűsítése.

Cél volt a helyi közért SPAR-rá alakulásakor egyrészről, hogy korszerű, gazdaságos, minőségi illetve a különböző funkciónkak megfelelő világítást alakítsunk ki (sorok, pultok, termékek megvilágítása).

Hiszen tulajdonosként fontos, hogy termékeink a megfelelőképpen és fényben legyenek bemutatva a vásárlóink számára. Vásárlóként pedig mi is szívesebben megyünk be egy szépen megvilágított  helyre. Nem véletlenül, hiszen a megfelelő fényszint, fénymennyiség rendezettséget és tisztaságérzetet is ad.

A sorok megvilágítására lineáris, természetes fehér fényű, A++ LED lámpatesteket alkalmaztunk, amelyet sorolhatók, így a hosszabb sorok megvilágítása is könnyen megoldató velük.

Helyi világításra, azaz a pultok megvilágítására mennyezetre rögzített, 3 fázisú sínes rendszereket alkalmaztunk, kiemelve a pulton elhelyezett termékeket.

A bejárathoz 24 wattos EasyFix paneleket helyeztünk fel, amelyeknek rögzítése roppant egyszerű, hiszen süllyeszthetőek, de falon kívülre is helyezhetőek. Akkor se kellett a méret miatt aggódnunk, amikor már egy meglévő kivágásba kerestünk lámpát. Hiszen a panelek hátán található rögzítőfülek között lévő távolság állítható. Így könnyen beállíthatjuk a nekünk megfelelő, a kivágáshoz szükséges méretet. Minimális vastagságuknak köszönhetően, pedig igazán modern megjelenést biztosítanak.

Végül, de nem utolsó sorban, a kötelező elemek, a biztonsági világítás kialakításához szükséges vészvilágítók is felkerültek.

Amennyiben üzleted világításának korszerűsítén gondolkozol, keress minket telefonon, vagy a bekapcs@ledvonal.hu email címen.