Finom illatok mellett, minőségi fény (gyöngyösi Príma Pék a LEDvonal.hu fényeivel)

Szerző Niki 2020.01.23 0 Hozzászólások Tudástár,Megvalósult LED alkalmazások,
Finom illatok mellett, minőségi fény (gyöngyösi Príma Pék a LEDvonal.hu fényeivel)

2019 őszén nyitott meg Gyöngyösön a Belvárosi Príma Pék. A pékség világításának kialakítására pedig a LEDvonal.hu LED lámpáit, LED paneleit választották.

A cél az volt, hogy olyan LED lámpák kerüljenek beszerelésre, amelyek megfelelően világítják meg a vásárlói és eladói teret (fővilágítás), a termékeket tartalmazó pultot és a pult mögött elhelyezkedő dekorációs elemet, a frízt is (helyi világítás).

 

A fővilágításhoz 24 Wattos, EasyFix, természetes fehér LED panelek kerültek beszerelésre. Univerzialitásuknak köszönhetően, nem csupán süllyeszthetőek ezek a panelek (álmennyezet hiányában erre itt nem volt lehetőség), hanem könnyen felszerelhetőek falon kívülre is. Mivel a tápegység be van építve a lámpatestbe, így vastagságuk csupán 13 mm, amely így egy igen modern hatást kelt az üzletben.

A pékségben a pult mögött, szemben a vásárlókkal és kétoldalt egy frízt találunk, amelyet egyfázisú sínes rendszerre felszerelt track light lámpákkal világítottak meg. A lámpákban LED-es GU10-es foglalatú természetes fényforrások találhatóak. Szűk szórásszögük miatt tökéletesek a feliratok kiemelésére, megvilágítására.

Tippünk: A LED lámpa nem csupán feliratok, hanem egyéb tárgyak pl. festmények, képek, szobrok, dekorációs elemek megvilágítására is tökéletesen alkalmas. Nem csupán kereskedelmi egységekben, hanem akár otthonokban is!

Természetesen a pékség legfontosabb területe a pékárukat, péksüteményeket tartalmazó pult. Ennek megvilágítására szintén egyfázisú sínes rendszer kialakítására került sor. Itt, az élelmiszereknél (különösen pékáruk esetében), gyakran használt meleg fehér fénnyel világító, billenthető, LED lámpákra esett a választás. A szűk szórásszöggel világító lámpák fényükkel a pultban található termékeket remekül kiemelik.

 

Az EasyFix paneleinket ITT találod.

Track Light, sínes LED lámpáinkat pedig ITT.

 

Ha üzleted világításának kialakításán, korszerűsítén gondolkozol, keress minket telefonon, vagy a bekapcs@ledvonal.hu email címen.

Ha pedig egy finom péksüteményre és egy jó kávéra vágysz, akkor látogass el a gyöngyösi Belvárosi Príma Pékségbe