Higiénia és minőség mindenek felett! A gyöngyösi Belvárosi Szolárium világításának kiegészítése Sunclean LED panelekkel

Szerző Enikő 2022.02.15 0 Hozzászólások Megvalósult LED alkalmazások,
Higiénia és minőség mindenek felett! A gyöngyösi Belvárosi Szolárium világításának kiegészítése Sunclean LED panelekkel

Ide kattintva az esettanulmány pdf formában is megtalálható

Megrendelőnk, aki egyben régi ügyfelünk is, a 2017-ben nyílt gyöngyösi Belvárosi Szolárium volt. A tulajdonosok célja a vállalkozás megalapításakor az volt, hogy Gyöngyös belvárosában egy színvonalas szolárium stúdiót hozzanak létre.

,,Amiben mások vagyunk, az a világszínvonalú szolárium csövek alkalmazása az élvonalbeli szolárium gépeinkbe, illetve nagy hangsúlyt fektetünk a fertőtlenítésre. Nálunk a vendég a nagyfokú tisztasággal, bőrkímélő barnító lámpákkal találkozik, és nem utolsó sorban bronzbarnán távozik.” - Belák Péter tulajdonos

 

Kihívás, elvárás

A COVID-19 világjárvány megjelenése óta mindnyájan jobban odafigyelünk a higiéniára, a tisztaságra, különösen olyan helyeken, ahol nagyobb közösségben tartózkodunk, közös helyiségeket, tárgyakat használunk. Nincs ez másképp a szolárium használata esetén sem.

Az üzlettulajdonosok célja ezért az volt, hogy olyan környezetet teremtsenek, ahol az átlagosnál is magasabb fokú higiéniával találkoznak ügyfeleik, megteremtve illetve növelve bennük mind a Belvárosi Szolárium, mind a szoláriumozás felé a bizalmat. Illetve nem utolsó sorban biztonságos munkakörnyezetet teremtsenek a szoláriumban dolgozók számára.

 

Megoldás

2017-ben a szolárium nyitásakor már biztosítottuk ügyfelünk számára a megfelelő világítási eszközöket. Most pedig egy olyan kiegészítő megoldást javasoltunk, amellyel nem csupán a minőségi világítás, hanem a fertőtlenítés is megoldott. Így esett végül a választás a 3in1 (világítás-fertőtlenítés-légtisztítás) UV-C Sunclean LED panelekre.

A SUNCLEAN LED beépített UV-C technológia 99,9%-os hatékonysággal öli a baktériumokat és vírusokat, hiszen a Nap UV-C kibocsátásának sterilizáló hatására épül. Kockázatmentesen, hiszen a SUNCLEAN termékek mindegyikébe mozgásérzékelő radar van építve, amely biztosítja, hogy a fertőtlenítési funkció csak akkor működjön, ha senki sem tartózkodik az adott helyiségben. 

A szolárium előterébe, ahol a recepciós pult található, korábban 3 db 120 x 30 cm-es LED panel volt függesztve LED panel függesztékekkel. A panelek egyikének helyére került a Sunclean 120 x 30 cm-es 40 wattos LED panele, amely szintén biztosítja a megfelelő fénymennyiséget, emellett pedig elvégzi a fertőtlenítést is a helyiségben. Mivel a Sunclean panelek szinte egy az egyben megegyeznek a szabványos LED panelekkel, mind kinézetben, mind pedig méretben, így esztétikailag a kicserélt panel teljesen beleillik a környezetbe.

 

 

 

A szoláriumgépek felé az álmennyezetbe 6 db 18 wattos kerek Sunclean panel került, kiegészítve a nyomtatott mintával ellátott 60 x 60 cm-es LED panelek fényét. A szoláriumgépek használatát követően pedig a teljes fertőtlenítés is megoldott a süllyesztett UV-C LED panelekkel.

 

Eredmény

A szolárium által is jól kommunikálható értékek:

  • Egyedülálló, átlagon felüli, higiénikus környezet a vendégek számára, amely egy magasabb bizalmi szinthez és egy elégedettebb ügyfélkörhöz vezet
  • Biztonságos munkakörnyezet az ott dolgozók számára
  • Versenyelőny a többi helyi szoláriummal szemben
  • Különleges kékes fények, modern megoldás, amely belesimul a szolárium, amúgy is letisztult környezetébe

A tulajdonosok elégedettségüket fejezték ki, hiszen a Sunclean LED panelek használata (világítás/fertőtlenítés funkció) rendkívül egyszerű: ,,Egy pár kattintás a már meglévő villanykapcsolóinkon, és már kész is.”- Belák Péter tulajdonos

A Sunclean panelek fertőtlenítő funkciója minden nap 2 órán keresztül működik zárást követően.

Beépített termékek:

Forrás:

Ide kattintva az esettanulmány pdf formában is megtalálható