2022-es kültéri újdonságok a LUTEC-től!

Szerző Enikő 2022.03.17 0 Hozzászólások Tudástár,
2022-es kültéri újdonságok a LUTEC-től!

Nem olyan régen írtuk meg a jó hírt, hogy a prémium kültéri LED lámpa gyártó, a LUTEC ebben az évben SMART termékcsaládját ezúttal beltéri termékekkel is kiegészítette. Így tényleg minden adott ahhoz, hogy otthonunk világítását egységesen kialakítsuk kint is, bent is!

De az újdonságok sora nem állt meg a beltéri termékekkel, hiszem számos új kültéri újdonság közül is válogathatunk!

 

 

  • Modern és tradicionális kültéri LED lámpák

Mind a modern, mind pedig a tradicionális formákat idéző lámpák kínálata is megújult, kiegészült. Népszerű termékcsaládok bővültek ki újabb típusokkal, így teraszunk, udvarunk, kertünk bármelyik szegletébe megtalálhatjuk a megfelelő formát. 

A szürke, matt fekete színek mellett megjelentek a fa borítások és betétek is. Kiegészítve a legnépszerűbb GEMINI illetve FLAIR LED lámpacsaládot.

  

  • ​LUTEC Connect kültéri LED lámpák

A LUTEC márka okos Bluetooth LED lámpa családja újabb kültéri típusokkal egészült ki. Ilyen például a DROPA lámpacsalád, amely álló illetve fali változatban is kapható. Vezérelhetjük távirányítóval, applikációval, akár a hangunkkal is. A lámpák 16 millió szín, mindhárom színhőmérséklet megjelenítésére képesek, sőt fényerőszabályozhatóak is.


A NOMA lámpa szett egy különleges darabja a LUTEC kínálatának. A színes hordozható okos lámpa szett szabadon variálható, sőt ki is bővíthető. Nézd meg videón a működését:

  

  • Napelemes SMART LED lámpák

Talán a LUTEC legizgalmasabb 2022-es újítása, hogy SMART termékkínálatukat a napelemes, szolár LED lámpákkal is kibővítették.

A napelemes LED lámpák igen gazdaságos, környezettudatos megoldást jelentenek kertünkben, amelyeknek használata egyszerű, beszereléséhez pedig semmilyen villanyszerelési munka nem szükséges. Így udvarunk bármely szegletében használhatjuk ezt a megoldást.

Ez egészült még ki okos tulajdonságokkal: így a LUTEC Connect napelemes LED lámpák távolról is vezérelhetők applikáción keresztül, 16 millió szín és/vagy különböző színhőmérsékletek megjelenítésére képesek. Az applikációban egyszerűen állíthatjuk, hogy folyamatos fénnyel világítsanak a lámpák, vagy a lámpa mozgásérzékelő funkcióját szeretnénk inkább használni, sőt még a napelemes lámpa töltési állapotát is ellenőrizhetjük.

 
Természetesen, ha nincs szükségünk az extra funkciókra, arra is van számtalan megoldás a LUTEC kínálatában. Napelemes termékcsaládok közül a DOBLO és a Sunshine napelemes lámpacsaládok is új darabbal egészültek ki.

  

Teljes LUTEC kínálatunkat,

már a 2022-es újdonságokkal együtt megtalálod itt:

MEGNÉZEM