Fények nélkül nincs karácsony

Szerző Letti 2023.11.08 0 Hozzászólások Tudástár,
Fények nélkül nincs karácsony

Fények nélkül nincs karácsony!

 

Tudtad, hogy már csak 45 nap van karácsonyig? 
Itt az év vége, jönnek az ünnepek, amikor az őrült rohanásból végre egy kicsit visszavehetünk és szeretteinkkel együtt töltve az időt feltöltődhetünk.

 

Készülj fel időben


Még most bőven van időd meglévő otthoni dekorációidat, a karácsonyfa feldíszítéséhez szükséges világításokat kényelmesen átnézni. Hiszen nincs is annál rosszabb, mint amikor a fa feldíszítésénél derül ki, hogy a füzérünk egy része nem világít vagy éppen egy nagyobb fára már nincs elegendő díszünk/fényünk.

Ráadásul most még a karácsonyi kínálat is nagyobb, hiszen szezonális termékekről lévén szó, ami elfogy ilyenkor, arról sajnos idén szinte biztosan lemaradtunk. Így ha tényleg olyat szeretnél otthonodban felrakni, ami a leginkább megtetszett, akkor nem érdemes sokáig halogatni.
 

 

Időzítsd be fényeidet, takarékoskodj az energiával

 

karácsonyi extra fények, nem kell hogy megterheljék az energiafogyasztásodat. Szerencsére a LED-es technológiának köszönhetően ezeknek a füzéreknek, és egyéb dekorációs termékeknek elenyésző a fogyasztása, de tovább csökkenthetjük, ha időzíthető funkcióval ellátott verziót választunk. Ha nincs ilyenünk otthon se gond, hiszen 1-1 okos konnektor beszerzésével az időzíthetőséget utólag is megoldhatjuk.

Az időzíthetőség nem csupán az energiatakarékosság miatt lehet fontos, hanem kényelmi funkció is. Hiszen nem kell nekünk nap mint nap, akár a kinti sötét, hideg téli napokon kapcsolgatnunk ki/be karácsonyi fényeinket, hanem egyszerűen automatizálhatjuk őket.

 

Ha pedig energiafogyasztásunkat a nullára szeretnénk csökkenteni, akkor már karácsonyi füzérek esetén is rengeteg napelemes megoldással találkozhatunk.

 

Válaszd ki a Te színed!

 

 

Valaki a színkavalkádot, valaki a hagyományos fényeket szereti, és van aki az év aktuális trend színébe öltözteti fel otthonát. Te melyik csoportba tartozol? 

Szerencsére ma már tényleg bármilyen színt vagy színeket választunk, azt a LED-es világítások kínálatában is biztosan megtaláljuk:

  • Multicolor fények talán a legnépszerűbbek ebben az időszakban,
  • Sokan választanak a téli, havas tájra emlékeztető hideg fehér fényeket.
  • Ha bensőséges hangulatot szeretnénk teremteni, akkor a meleg fehér fényeket javasoljuk. Sőt fényfüzérek esetén is a vintage, extrán meleg, szinte a kandalló fényeire emlékeztető 1800-2000 kelvines füzérekből is választhatunk.
  • Természetesen nem szükséges a hagyományos színekhez sem ragaszkodnunk. Ma már akár zöld, lila, rózsaszín, és kék fények közül is választhatunk.
  • Ha pedig ha minden színre szükségünk van, akkor ajánljuk az okos fényfüzéreket, aminél 16 millió szín közül állíthatjuk be fényeinket, akkor és amikorra szeretnénk.

 

      

 

Ajándéknak/ajándékhoz is tökéletes

Téli világító apróságokat akár ajándékba is adhatunk családtagoknak, kollégáknak. Vagy akár az ajándékunk csomagolásának kiegészítőjeként is használhatjuk, pl. erre alkalmasak a könnyen hajlítható nano LED fényfüzérek is.

 

A teljes kínálatunkat tekintsd meg ITT!