☀️Miért válassz napelemes megoldásokat?☀️

Szerző Enikő 2022.04.13 0 Hozzászólások Tudástár,
☀️Miért válassz napelemes megoldásokat?☀️

Használd ki a nap erejét és világítsd meg kerted, teraszod, balkonod vagy kocsibeállód napelemes LED lámpákkal! És hogy mikor és miért érdemes ezt a technológiát választani? Mutatjuk is!

Számos előnnyel rendelkeznek a napelemes megoldások:

1. “Bárhová feltehető”
 
Biztosan találkoztál már azzal a problémával, hogy olyan helyre szeretted volna felszerelni a lámpádat, olyan helyen lett volna szükséged több fényre, ahol egyszerűen nem lett kialakítva erre vezetékelés. Esetleg annyira távoli helyen, a kert másik felében lett volna erre szükség, hogy nagy költséggel járt volna ennek kialakítása. Erre tökéletes megoldást nyújtanak a napelemes megoldások! Csupán arra kell figyelni, hogy megfelelően érjék a nap sugarai.

2. Könnyű szerelés és beüzemelés
 
Ahogy fentebb is írtuk a napelemes LED lámpák esetén egyáltalán nincs szükség vezetékelésre, a legtöbbször csupán 2 csavar felhelyezésére van szükség a rögzítéshez és már töltődik is a lámpa! 

  

3. Környezetbarát és gazdaságos
 
Nincs szükség villanyszerelési munkálatokra, vezetékelésre, szerelési költsége nincs a napelemes lámpáknak. Működésükhöz pedig a nap erejére van szükség, így fogyasztásuk sincs. Csupán egy egyszeri költséggel járnak megvásárláskor.
 
4. Számos változatban kaphatók
 
Ma már rengeteg napelemes megoldással találkozhatunk. A dekor célra használható design lámpákon túl (füzérek, asztali lámpák, földbe leszúrható lámpák, stb), különböző falra szerelhető, sőt reflektor méretű típusokkal is találkozhatunk. 

  

  

Sőt a LUTEC-nél már a távolról vezérlés is megoldható. Állíthatunk a különböző beállítási módok között vagy ellenőrizhetjük a lámpa töltöttségét telefonunkon keresztül is.

  

Extra funkciók között lehet megemlíteni a szám illetve betűkészlettel ellátott házszámkijelzésű napelemes lámpákat, valamint a kábellel rendelkező változatokat, ahol az is megoldható, hogy a napelemes panel máshol helyezkedjen el mint maga a lámpatest.

  

Teljes napelemes kínálatunkat megtalálod itt:

MEGNÉZEM