Válaszd ki a Neked valót!

Szerző Niki 2018.07.18 0 Hozzászólások Tudástár,
Válaszd ki a Neked valót!
  • Hallottál már az okosvilágításról, csak nem tudod pontosan ez mit takar?
  • Érdekelnek a SMART (okos) LED világítási rendszerek, csak nem tudod, melyik mire jó?
  • Nézegetted már, de még nem tudod melyik való Neked?

Ha igen, bármelyik kérdésre is a válaszod, akkor ez a cikk Neked szól.

Többször írtunk már egy-egy okos újdonságunkról, új okosrendszerünkről, de most összeszedtük az összest egy kalap alá. Így bármelyik is érdekel (Mesh (Bluetooth), Mi-Light, EGLO, Philips Hue, DimTone), bővebben olvashatsz róla honlapunkon. Kattints ide!

Ráadásul mostantól egy rövid kérdéssor kitöltésével ki is számoljuk, hogy melyik rendszer való Neked igazán az új SMART rendszer választónk segítségével!

De először is, mitől is SMART (okos) egy világítás?

A SMART megoldásokkal most már olyan funkciók is bekerültek a lámpákba, amelyek túl mutatnak a hétköznapokban elvárt világítástól. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően otthoni világításunkat jobban, praktikusabban, okosabban kitudjuk használni, és éppen végzett tevékenységünkhöz, hangulatunkhoz igazítani.

Nem mindegy például, hogy mikor milyen fényerővel vagy fénnyel világítunk. Hiszen vannak olyan fénybeállítások, amik segítik a koncentrációt tanulás, munka közben, és vannak olyanok, amelyek segítik a relaxálást, a pihenést. 

Nem beszélve az olyan beállításokról, amelyenek a segítségével egy buli hangulatot alakíthatunk ki otthonunkban, vagy akár egy romantikus környezetet egy közös vacsorához vagy filmnézéshez.

Emellett pedig rengeteg kényelmi funkcióval is találkozhatunk. Hiszen akár

  • irányíthatjuk távolról is fényforrásainkat, okoseszközökkel (telefonnal), távirányítókkal is
  • egyenként, de (akár saját magunk által létre hozott) csopotonként is
  • időzíthetjük is őket, amely hasznos lehet az esti lefekvésénél vagy az ébredésésnél
  • sőt vannak olyan rendszerek, amelyek lehetővé teszik otthoni fényforrásainkat elérni a távolból is

És ez csupán néhány példa a sok közül. Ezért is írtunk egy-egy összefoglalót jelenlegi okos rendszereinkről, amelyekről itt olvashatsz:

Egyikről se mondanánk, hogy jobb rendszer, mint a másik, hanem azt, hogy minden okos rendszernek meg vannak a maga sajátosságai, kényelmi funkciói, egyedi kínálata, és saját vezérlése. Így ezeket megvizsgálva kell eldöntenünk, hogy melyik felel meg leginkább saját igényeinknek illetve pénztárcánknak.

Ehhez készítettünk Neked egy segítséget a SMART rendszer választónkat!
Válaszold meg rövid kérdéssorunkat, és megadott válaszaid alapján kiszámoljuk melyik okos rendszerünk való Neked igazán. Utána pedig bővebben olvashatsz a rendszerről, és megismerheted a termékkínálatot is!
Kattints ide